Έρχεται... με φόρα! ΠΛΑΝΟ επιτυχίας/Οι αποφάσεις, οι μεταγραφές!

Close
Έρχεται... με φόρα! ΠΛΑΝΟ επιτυχίας/Οι αποφάσεις, οι μεταγραφές!

Με φόρα το φετινό εκπληκτικό... φίνις, θέλει να πορευτεί η Πάφος FC στη νέα χρονιά που έρχεται...

Το δείγμα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου όπου η ομάδα του Κάμερον Τόσακ μέτρησε 5 νίκες και 3 ισοπαλίες κόντρα σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλωνα είναι αρκετά μεγάλο, ικανό να δείξει την πρόοδο της Παφιακής ομάδας με τη νέα τεχνική ηγεσία.

Η αγωνιστική συμπεριφορά, η ταυτότητα και η άνοδος των πλείστων ποδοσφαιριστών είναι στοιχεία που κρατάνε στην Πάφο και με στόχο ποιοτικές πινελιές το καλοκαίρι, θέλουν να ισχυροποιήσουν την ήδη καλοκουρδισμένη μηχανή. Θα στοχεύσει εκ νέου στη διάκριση η παφιακή ομάδα και αυτή τη φορά θα έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Το παράδειγμα του Όνι Βαλακάρι ίσως να αποτελέσει "οδηγό" για τη μεταγραφική πολιτική, δηλαδή παίκτες μικρής ηλικίας, ταλαντούχοι που "διψάνε" για προκλήσεις και επιτυχίες.

Οι πολλές μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια είναι ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αφού πλέον στην Πάφο έχουν κτίσει ένα πολύ δυνατό κορμό ποδοσφαιριστών.

Mε σλόγκαν... λίγες αλλά ποιοτικές κινήσεις και αρκετή ομοιογένεια στο ρόστερ είναι το στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν Τόσακ, Ντουμπόφ και επιτροπή προγραμματισμού.

vxvvxvxv