Η ‘ντροπή’ του Ζάιρο ανέβασε κι΄άλλο τον πήχη 

Η ‘ντροπή’ του Ζάιρο ανέβασε κι΄άλλο τον πήχη 

Ο δρόμος της Πάφου...

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Από την περσινή συμμετοχή στο πρώτο γκρουπ για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη φετινή μάχη της κορυφής, της κατάκτησης του κυπέλλου, της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Απ΄όλα αυτά μέχρι την δήλωση για... ντροπή του αρχηγού Ζάιρο. 

Στην Πάφο Fc ανέβηκαν επίπεδο κι΄αυτό μπορεί να το κατανοήσει εύκολα κανείς διαβάζοντας την σύντομη δήλωση του Ζάιρο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα: 

"Είναι ντροπή που είμαι εδώ και έχουμε αποτύχει στους στόχους μας"

Μερικές φορές ένα αρνητικό συναίσθημα - σε βάθος χρόνου - λειτουργεί ευεργετικά για ένα κλαμπ, τους παίκτες, τους διοικούντες και τον κόσμο. Στις 28/5 όταν ο Βραζιλιάνος έκανε αυτή την δήλωση, τα κεφάλια μάλλον ήταν κατεβασμένα και τα βλέμματα σκυθρωπά. 

Στις 2/6, αν και δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες, μπορεί να γίνει μία πιο νηφάλια συζήτηση για τον δρόμο που θα πάρει η Πάφος Fc τη νέα σεζόν. Το θέμα είναι αυτός ο δρόμος να οδηγήσει εκεί που θέλουν οι Παφίτες την ομάδα. 

Η λήξη ΝΤΡΟΠΗ είναι βαριά σαν βράχος. Είναι όμως η αλήθεια του Ζάιρο. Είναι η σκέψη του για το που θέλει την ομάδα του ως αρχηγός, είναι ο πήχης που η ίδια η ομάδα ανέβασε.

εςρ

Η Πάφος δεν πρέπει να συμβιβαστεί την επόμενη σεζόν με νέα απώλεια στόχου. Γιατί αν γέμισε πολλές φορές πέρυσι το Στ.Κυριακίδης μία μεγάλη επιτυχία, ένας τίτλος, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ικανά να αδειάσουν μία ολόκληρη πόλη που θα θέλει να πάει γήπεδο…