Μια... ενδιαφέρουσα "σύμπτωση" προκύπτει για τους επιθετικούς της Πάφος FC και μια... αισθητή διαφορά την οποία θέλουν να αλλάξουν και να κάνουν ό,τι έκαναν στην Λάρνακα τον πρώτο γύρο ενόψει ΑΕΚ.
Με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, επέλεξε τον Άντερσον Σίλβα για βασικό στην επίθεση αφήνοντας τον Ζάιρο στον πάγκο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (2η αγωνιστική) έγινε ακριβώς το αντίθετο... Ξεκίνησε δηλαδή βασικός ο Ζάιρο και μπήκε ως αλλαγή ο Άντερσον.
Η μόνη διαφορά... είναι ότι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ οι δύο Βραζιλιάνοι έμειναν άσφαιροι ενώ το ματς με την ΑΕΚ το έκριναν αυτοί! Η λογική λέει... πως ο Ζάιρο θα ξεκινήσει βασικός στη Λάρνακα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και εννοείται οι δύο... θέλουν ανάλογη εμφάνιση και "διπλό" από την Αρένα στο ματς της Κυριακής!
