Κάλεσμα ενόψει ΑΠΟΕΛ/"Έφτασε η μέρα να γεμίσουμε την Δυτική"

Close
Κάλεσμα ενόψει ΑΠΟΕΛ/"Έφτασε η μέρα να γεμίσουμε την Δυτική"

Ανακοίνωση από την Πάφο ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει την Δυτική...

Pafos FC 🆚 APOEL FC
📅 Κυριακή - Sunday 23/02/2020
🕕 16:00
🏟 "Στέλιος Κυριακίδης" (ΠΑΦΙΑΚΟ) / PAFOS Stadium

Έφτασε η μέρα να γεμίσουμε την Δυτική Κερκίδα του Σταδίου μας και δείξουμε την πραγματική δύναμη του Παφίτη φίλαθλου, δείχνοντας το δρόμο στους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα !
Όλοι στο γήπεδο - όλοι δίπλα στην ομάδα της Πόλης μας!!!

ℹ Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 23/02/2020 στις 16:00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (ΠΑΦΙΑΚΟ)!

🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Τρίτη (18/02) στα νέα γραφεία της ομάδας μας - Δανάης 16, Pervolia Court, στον κυκλικό κόμβο πριν το Πανεπιστήμιο Neapolis, και καθημερινά 9:00 με 16:00!

* Όσοι φίλοι της ομάδας μας προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Σωματείου έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το ματς από την κεντρική κερκίδα!

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

ONLINE TICKETS:
Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.pafosfc.com.cy.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 το κανονικό (κερκίδες αριστερά και δεξιά της Κεντρικής), €10 το μαθητικό, ενώ θα διατίθεται VIP εισιτήριο για την Κεντρική Κερκίδα στην τιμή των €20.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.

♿ ΑΜΕΑ δωρεάν με την συνοδεία ενός ατόμου (ο συνοδός θα πρέπει να κατέχει Κάρτα Φιλάθλου).

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας BLUE και VIP, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Η ΠΑΦΟΣ FC προτρέπει τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήρια είτε από την προπώληση είτε ηλεκτρονικά, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας!