Κουβέντα για Μπεργκ/Θεοποίηση και... αποδιοπομπαίος τράγος

Κουβέντα για Μπεργκ/Θεοποίηση και... αποδιοπομπαίος τράγος

Υπάρχει... μουρμούρα το τελευταίο διάστημα από μερίδα οπαδών της Πάφου για τον Χένινγκ Μπεργκ, ως συνέπεια τις πενιχρής βαθμολογικής συμμετοχής στις τελευταίες αγωνιστικές.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Super Monday, ο Θωμάς Φραντζής στην συζήτηση με τον Γενικό Διευθυντή Χάρη Θεοχάρους, έθεσε το ερώτημα αν η παρουσία του Νορβηγού κόουτς αποτελεί εγγύηση ότι η Πάφος θα επανέλθει.

Η απάντηση του Χ.Θεοχάρους:

"Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, είναι... παγίδα για μένα και δεν θέλω να πω κάτι που μετά θα πρέπει να καταπιώ την γλώσσα μου! Από την άλλη, από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί κάποιος που Θεοποιείται στο ποδόσφαιρο, να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.

Ο κόσμος δικαιούται να ονειρεύεται και να έχει απαιτήσεις, ειδικά μετά τον πρώτο γύρο που δώσαμε αυτή την ευκαιρία στον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Όλοι θέλαμε να είμαστε πιο ψηλά. Δεν είναι κρυφό αυτό. Θέλαμε να είμαστε πιο κοντά στη κορυφή. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει το ταμείο και να κριθούν όλοι. Και ο κ. Μπεργκ και εμείς και οι ποδοσφαιριστές".

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

r323r223r