Μέσα σε τέσσερις ημέρες... δύο αντίθετες εικόνες

Μέσα σε τέσσερις ημέρες... δύο αντίθετες εικόνες

Πολλές φορές ο κόσμος -ανεξαρτήτως ομάδας- με βάσει αποτελέσματα και αγωνιστική εικόνα, παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, και ένα παράδειγμα είναι αυτό της Πάφου. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε πως η παρέμβασή μας δεν αφορά συγκεκριμένα το "γαλάζιο" οικοδόμημα αλλά αποτελεί αφορμή για την εν λόγω παρέμβαση, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος. Fruitland Fruit Market - Ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς!

Στις 6/5/26, η Πάφος ηττήθηκε από την Ομόνοια 2-0 στο "Στέλιος Κυριακίδης" και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος γιούχαρε την ομάδα και είχαμε αποδοκιμασίες (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Τέσσερις μέρες αργότερα (χτες δηλαδή, 10/5) η Πάφος νίκησε τον Άρη 2-0 στην έδρα της και ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα ζητώντας κύπελλο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). 

Πώς γίνεται αυτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Την μια στιγμή γιούχα και την άλλη χειροκρότημα; Πολλά συνέβησαν στην Πάφο και ο κόσμος δικαιολογείται ως ένα σημείο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κυρίως σε μια χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα όπως η φετινή. Δεν υφίσταται το "χάσαμε άρα δεν είστε καλοί" και μετά από μερικές μέρες "μπράβο νικήσαμε". Δύο εντελώς αντίθετες εικόνες που δεν αντικατοπτρίζουν το άθλημα. Η Πάφος ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ομόνοια που είναι κατά γενική αποδοχή η καλύτερη ομάδα φέτος. Νίκησε τον Άρη και κλείδωσε Ευρώπη, είναι στον τελικό κυπέλλου και άλλαξε προπονητή πρόσφατα. Οι ποδοσφαιριστές, όποιας ομάδας κι αν είναι, χρειάζονται τη στήριξη, χρειάζονται το χειροκρότημα γιατί λειτουργεί ως καύσιμο. Ο τελικός πλησιάζει και ο κόσμος γνωρίζει, ότι ως εξέδρα, πρέπει να αντιμετωπίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως τελικό κυπέλλου. Αν το πιστέψουν αυτοί, το μήνυμα μεταφέρεται και στην ομάδα. Οι αλλοπρόσαλλες και αντίθετες συμπεριφορές δεν ωφελούν, κυρίως σε μια χρονιά που η αστάθεια ήταν πρωταγωνιστικός παράγοντας. 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής SUPER MONDAY με τον Θεόδωρο Αντωνίου:

kerkida.net team