Ο Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital TV για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες με το 4-1 επί της ΑΕΖ στο "Αμμόχωστος" αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ, εντός έδρας.
Για το ματς με την ΑΕΖ… "Αναμέναμε ένα δύσκολο ματς, όμως μπήκαμε δυναμικά και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Όταν χαλαρώσαμε δεχθήκαμε τέρμα. Όμως το διαχειριστήκαμε καλά. Μας στεναχωρεί λίγο ότι χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες ".
Για τις πολλές ευκαιρίες... “Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο έτσι ώστε κάθε ευκαιρία να την εκμεταλλευτούμε. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στα θετικά είναι ότι βλέπουμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα από κάθε παίκτη της ομάδας”
"Μία διαφορά από πέρσι είναι το βάθος πάγκου”.
"Θέλαμε να δείξουμε ότι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ήταν μια κακή παρένθεση”
Για τον Μάνγκα που είχε πολύ καλή απόδοση όμως δεν βρήκε το γκολ που επιζητούσε… "Έφυγε απογοητευμένος παρά τη νίκη γιατί δεν σκόραρε. Όμως θα έχει στα επόμενα παιχνίδια την ευκαιρία να σκοράρει το γκολ που τόσο θέλει”
Για τον κόσμο.... "Χθες 200 φίλοι μας παρά την καθημερινή και την ώρα μας στήριξαν. Πρέπει να τους πιστώσουμε με μεγάλο μερίδιο για τις επιτυχίες της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μας το εκτιμούν και στο τέλος τους χειροκρότησαν. Έχουμε περιθώρια να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο”
Για το ματς με την ΑΕΚ.. "Η ΑΕΚ θέλει κι αυτή τη νίκη. Θέλουμε και εμείς στο γήπεδο μας να κρατήσουμε το απόλυτο. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες καλείσαι να αποδείξεις ότι κυνηγάς κάτι πολύ υψηλό”
Για τις απουσίες με ΑΕΚ... "Θα λείψουν ο Μπρούνο, ο Μελούσο και ο Κανέ”
Για τον κόσμο που περιμένουν... "Αναμένουμε αρκετό κόσμο στο ντέρμπι”
Το κάλεσμά του για τους Κ19... "Αύριο έχουμε το παιχνίδι του Youth League για τους Κ19 , στις 16:00 στο Στέλιος Κυριακίδης. Τη τιμή του εισιτηρίου θα την επιδοτήσει η ομάδα μας οπότε θα είναι δωρεάν. Είναι σημαντικό οι νεαροί μας να έχουν κοντά τους τον κόσμο μας"
