ΝΕΟ με Αλ Γκαντιουί

ΝΕΟ με Αλ Γκαντιουί

Η Πάφος αποχαιρέτησε τον Χάμαντι Αλ Γκαντιουί, ο οποίος συνεχίζει σε ομάδα της 2ης κατηγορίας της πατρίδας του. Από τις 4 του μηνός η ιστοσελίδα μας σας είχε ενημερώσει ότι αποχωρεί ο υψηλόσωμος στράικερ.

Η ανακοίνωση

Ο Γερμανός επιθετικός Hamadi Al Ghaddioui αφήνει την ΠΑΦΟΣ FC για να μεταγραφεί σε ομάδα της 2.Bundesliga.

Η ΠΑΦΟΣ FC θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Hamadi για τον χρόνο που αφιέρωσε στην ομάδα. Ήταν μια σύντομη αλλά αξέχαστη παραμονή στην ΠΑΦΟΣ FC και θα θυμόμαστε πάντα τα καθοριστικά του τέρματα και τη σημαντική του συνεισφορά στην πρόοδο της ομάδας στο να εισέλθει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος πέρυσι καθώς και για τα φετινά αποτελέσματα.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Ο Hamadi δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά ένας άνθρωπος με άψογο χαρακτήρα και αφοσίωση στην ομάδα, που πήρε ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Ο Hamadi συνέβαλε γενναιόδωρα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο  της Πόλης μας, καθώς δώρισε πάνω από 10.000 ευρώ για την αγορά πρόσθετου προπονητικού εξοπλισμού και υλικού για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Πάφου.

Hamadi, έχεις την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στο μέλλον! Θα κρατάμε πάντα τις πόρτες μας ανοιχτές για εσένα!