Η εκπομπή του kerkida

Με Μαρία, Άρη και Kerkida Team

Ακούστε Live

Ο Βλαντ και η ίδια (ακριβώς) ιστορία!

Ο Βλαντ και η ίδια (ακριβώς) ιστορία!

Ίδιο γήπεδο, ίδιος αντίπαλος, ίδια ιστορία για τον Βλαντ Ντράγκομιρ. Ο Ρουμάνος μέσος μπήκε ξανά ως αλλαγή απέναντι στην ΑΕΚ και βρήκε ξανά δίκτυα, χαρίζοντας στην Πάφο μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ο διεθνής άσος επανέλαβε το βράδυ της Κυριακής (13/10) ένα σκηνικό που είχε καταγραφεί έναν χρόνο νωρίτερα. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, απέναντι στην ίδια ομάδα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια εστία, ο Ντράγκομιρ έχοντας περάσει στο ματς ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει.

Στη φετινή αναμέτρηση της Πάφου με την ΑΕΚ, ο Ντράγκομιρ πέρασε στο παιχνίδι στο 59' και μόλις τρία λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η ίδια ιστορία όμως, είχε επαναληφθεί και πέρσι. Στις 5 Οκτωβρίου 2025, η Πάφος είχε αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ, με τον Ντράγκομιρ να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 58’ και στο 88’ σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.