Ο Αθλητικός διευθυντής της Πάφος FC, Κριστιάνο Τζιαρέτα μίλησε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα της Πάφος FC με τον Ακρίτα Χλώρακας.
"Πήραμε αρκετή αυτοπεποίθηση τα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα βελτιώνεται. Βλέπω όλες τις προπονήσεις μέσα στην βδομάδα, η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη στην ομάδα. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο να τα κερδίσουμε όλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε."
"Ο κόσμος ήταν φανταστικός απόψε, τον θέλουμε δίπλα μας. Είναι ο 12ος παίκτης για την ομάδα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε."
"Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες αλλάζουν προπονητή όταν δεν πηγαίνουν καλά, εμείς αλλάξαμε όταν πηγαίναμε πολύ καλά. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να υπάρξει μια μικρή μεταβατική περίοδος, γιατί οι παίκτες έχουν τη ρουτίνα τους και είχαν συνηθίσει να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αυτή είναι μια μετάβαση που αποδέχεσαι ως ρίσκο. "

