Πάφος-Παναθηναϊκός: Τα έσοδα σε Παφίτες που το έχουν ανάγκη

Πάφος-Παναθηναϊκός: Τα έσοδα σε Παφίτες που το έχουν ανάγκη

Ανακοίνωσε την προπώληση εισιτηρίων η Πάφος FC για τον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι Παφίτες όρισαν γενική είσοδο στα 10 ευρώ, τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1️⃣8️⃣χρόνια μετά, η ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Πόλη μας για ένα μοναδικό φιλικό αγώνα απέναντι στην ΠΑΦΟΣ FC.

🟢 Ο πρωτοπόρος της Ελληνικής Superleague βρίσκεται στην Επαρχία μας και στο KORANTINA Cap St George για προετοιμασία ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτήν την Κυριακή 4/12 και ώρα 18:00 δίνει φιλικό αγώνα με την ΠΑΦΟΣ FC, στο Στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης"!

⚽Ο αγώνας της ΠΑΦΟΣ FC με τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλώς ένα απλό διεθνές φιλικό παιχνίδι, αλλά προσφορά προς την τοπική κοινωνία, αφού το καθαρό ποσό από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό για την υποστήριξη μελών της Τοπικής Κοινότητας που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.

🎫 Γενική είσοδος €10, παιδιά κάτω των 14 ετών Δωρεάν με την παρουσίαση ταυτότητας.

Εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΦΟΣ FC, ηλεκτρονικά http://tickets.pafosfc.com.cy και στα εκδοτήρια του Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!

Η παρουσίαση Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική. Για τον λόγο αυτόν, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνεται έκδοση Κάρτας Φιλάθλου στην Αίθουσα "Αφροδίτη" δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!

fgdfgdf