Καλεσμένος του Άρη Κυριάκου στην αθλητική εκπομπή“Στην Κερκίδα” ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας για να μιλήσει για τη χθεσινή νίκη της ομάδας, τη βελτίωση με τον Στιβ Κωνσταντινίδη και τη δύσκολη συνέχεια.
Αρχικά... “Eίμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη. Θέλαμε πολύ το τρίποντο. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να μπορούμε να βλέπουμε εξάδα. Είδαμε την ομάδα ανεβασμένη με την ΑΕΛ όμως δεν συνοδεύτηκε με καλό αποτέλεσμα. Χθες κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε. Το θετικό είναι ότι μόλις δεχθήκαμε γκολ από την ΕΝΠ αντιδράσαμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό και πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ με τον Μέρφι”
Για την εξάδα... “Αν βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο μπορούμε την εξάδα. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια με Δόξα και Ερμή. Πρέπει να βελτιωθούμε στο τελικό σουτ. Μετά το 1-1 χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσα να το πληρώσουμε”.
Για την αλλαγή προπονητή... “Από το πρώτο παιχνίδι του ο Στιβ άλλαξε αρκετά η ομάδα αφού παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο με πειθαρχία και πάθος. Οι παίκτες μας στο 1-1 δεν τα παράτησαν και πάλεψαν κάθε φάση”
Για τα αγωνιστικά νέα... "Θα απουσιάσει ο Φουρ που είναι τιμωρημένος ενώ επιστρέφουν οι Μπεριγκό, Κβίντα, Πάνιτς και επιτέλους ο Βα που θα προσθέσει ταχύτητα στην ομάδα".
