ΠΑΡΕΛΘΟΝ αυτά που στοίχισαν/ΠΛΑΝΟ με +9/Τι δίνει ο Λαφράνς

Close
ΠΑΡΕΛΘΟΝ αυτά που στοίχισαν/ΠΛΑΝΟ με +9/Τι δίνει ο Λαφράνς

Ακόμη μια σημαντική εκκρεμότητα έλαβε τέλος στην Πάφος FC. Το πρωί της Δευτέρας η Παφιακή ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο φορ, Κέβιν Μπεριγκό.

Πρόκειται για σπουδαίο νέο για τους Παφίτες. Ποδοσφαιριστής κλάσης που μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα. Μια εξέλιξη που δεδομένα χαροποιεί τον Κάμερον Τόσακ.

Ο Ουαλός κόουτς ζήτησε και υλοποιήθηκε η επιθυμία του να διατηρηθεί ο κορμός, έτσι ώστε με λίγες αλλά ποιοτικές πινελιές να χτίσει την ομάδα που ονειρεύεται. Την ομάδα που θα διεκδικήσει από την αρχή του πρωταθλήματος την πρώτη εξάδα.

Στο πιο κάτω γράφημα βλέπουμε σε κύκλο τους "σίγουρους" ποδοσφαιριστές της επόμενης χρονιάς που μπορούν να αποτελέσουν μια άκρως ανταγωνιστική εντεκάδα. (Υπάρχουν φυσικά και άλλες επιλογές για παράδειγμα ο Λελιούκιν, ο ταλαντούχος Πέτρου). Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση.

Θυμίζουμε πως η Παφιακή ομάδα αναγκαζόταν να προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ με αποτέλεσμα στις αρχές του εκάστοτε πρωταθλήματος να αντιμετωπίζει προβλήματα ομοιογένειας.

Εννέα ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για εντεκάδα, ποδοσφαιριστές που απέδειξαν πως μπορούν να συνθέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Απομένουν κάποιες προσθήκες σε όλες τις γραμμές για ισχυροποίησουν το ρόστερ.

*Στους στόχους της Πάφος FC παραμένει ο Κέβιν Λαφράνς που θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί από το ΑΠΟΕΛ, κάτι που θέλει ο Τόσακ αφού θα έχει ξανά την δυνατότητα να συνθέσει ένα γνώριμο δίδυμο στα στόπερ μαζϊ με τον Αραγιούρι. 

rgergegerger

Αντώνης Κωνσταντινίδης