Nτεμπούταρε... ξανά με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά αυτή την φορά ήταν αλλιώς.
Ο Ισπανός κόουτς, στο παιχνίδι στο "Στέλιος Κυριακίδης", έστησε με μαεστρικό τρόπο την ομάδα του και "έριξε" τεσσάρα.
Τον Μάη του 2022, όταν ο Ντάρκο Μίλανιτς αποτέλεσε παρελθόν από την Πάφος FC αυτός, κλήθηκε να κοουτσάρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρώτο παιχνίδι στην ΑΡΕΝΑ, κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με 2-0.
Αυτή την φορά, σαφώς πιο έμπειρος και με την μεγάλη προσωπικότητα που τον διακατέχει έφυγε με το τρίποντο κόντρα στους "κιτρινοπράσινους" και αναπτέρωσε τις ελπίδες για καλύτερη βαθμολογική θέση.
Επόμενος... στόχος για την Πάφο, νίκη επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό. Όχι μόνο για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς με την Ομόνοια, αλλά και για παραμείνει... ζωντανή για τη διεκδίκηση του τίτλου. Τουλάχιστον να μην χαθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.