Τάνκοβιτς μετά από... 3,5 μήνες!

Τάνκοβιτς μετά από... 3,5 μήνες!

Ο Σουηδός χαφ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο η Πάφος δεν κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από την «Αρένα».

Στα 30 του χρόνια ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποτελεί από τους πλέον κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο των ''γαλάζιων'', αλλά του πρωταθλήματος γενικότερα.

Η συνεισφορά του στην φετινή πορεία της ομάδας του Καρσέδο είναι σημαντική, όμως καμιά φορά χρειάζεται και το γκολ. Αυτό ήρθε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν αρκετό (2-2).

Μάλιστα, ο Τάνκοβιτς σκόραρε σε open play μετά από 3,5 μήνες (όσον αφορά το πρωτάθλημα), αφού τελευταία φορά το είχε πράξει -δις- κόντρα στην Ανόρθωση, στις 2 Ιανουαρίου (0-2). Είχε μεσολαβήσει γκολ και πάλι απέναντι στην ''Κυρία'', αλλά από το σημείο του πέναλτι.

Συνολικά, ο Σουηδός έφτασε τα 5 γκολ σε επίπεδο Cyprus League (πέτυχε ακόμη 2 στην Ευρώπη), και μαζί με τις 4 ασίστ είναι κομβικός στον δρόμο προς το ιστορικό πρώτο πρωτάθλημα της Πάφου.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Βαγγέλη Κυριάκου:

Μανώλης Μακρόπουλος