“Θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, γρήγορα γκολ και το κάναμε” (Μήνυμα-στήριξη για τη Βαλένθια)

“Θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, γρήγορα γκολ και το κάναμε”  (Μήνυμα-στήριξη για τη Βαλένθια)

Ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε μετά τη νίκη με 4-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου…

“Πριν μιλήσουμε για το παιχνίδι, θα ήθελα να εκφράσω την στήριξή μου στην χώρα μου την Ισπανία, στον κόσμο της πόλης της Βαλένθια μετά τα τραγικά γεγονότα που έγιναν με τις πλημμύρες. Στέλνω την αγάπη μου και την στήριξη μου στους συμπατριώτες μου".

“Για τον αγώνα θέλαμε να μπούμε δυνατά να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το κάναμε και βρήκαμε τα γρήγορα γκολ και πήραμε την νίκη. Προσπαθήσαμε να έχουμε ευκαιρίες, ήταν σημαντικό όσοι μπήκαν και μετά αλλαγή θέλαμε να συμμετέχουν για να πάρουν χρόνο και να πάρουν αυτοπεποίθηση”

“Τώρα συνεχίζουμε, Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς με την Αστάνα και τον Απόλλωνα”

Για τον μεγαλύτερο του φόβο σε κάποιο παιχνίδι… "Ίσως κάτι που προβληματίζει είναι τι μπορεί να γίνει αν χάσεις την συγκέντρωση σου. Η ομάδα όμως δείχνει πολύ δυνατή".

Για τις πληροφορίες μας ότι συμφωνήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με την Πάφο FC (Κλικ ΕΔΩ)... "Είμαστε σε συζητήσεις. Είμαι χαρούμενος στην Πάφο και εγώ και οι συνεργάτες μου. Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Είμαι συγκεντρωμένος στο να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε".

enter " "