ΘΥΡΑ 5: "Ντόπες" στην τελευταία και λεωφορείο για το "Αμμόχωστος"

Close
ΘΥΡΑ 5: "Ντόπες" στην τελευταία και λεωφορείο για το "Αμμόχωστος"

Ανακοίνωση από την Θύρα 5 ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η Πάφος στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Πάφου:

"Με τ’αδέρφια μου ξανά, πιο ΔΥΝΑΤΑ...

Αδέρφια της ΘΥΡΑ 5, περήφανοι ΠΑΦΙΤΕΣ. Ο καιρός πέρασε, η αναμονή λαμβάνει τέλος και ήρθε η ώρα να σταθούμε για ακόμη μια χρονιά δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας, δίπλα στην ομάδα με τον ΕΥΑΓΟΡΑ στο στήθος και να την στηρίξουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Καλούμε κάθε ΠΑΦΙΤΗ να είναι δίπλα στην ομάδα και φέτος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής η ώρα 19:00 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΦΟΥ θα διευθετήσει τη μεταφορά των οπαδών της ομάδας με λεωφορείο στη Λάρνακα. Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας να κρατήσουν την θέση τους μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα τηλεφωνόντας στο 99123992.

Την Πέμπτη στις 18:00, ο Σύνδεσμος θα παραστεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για να δώσει την τελευταία ένεση ψυχολογίας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και θέλει δίπλα του κάθε Παφίτη.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα μετά την προπόνηση θα ακολουθήσει Pre-Game πάρτυ στις 20:00 στο χώρο όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμός μας (από το πρώτο λύκειο μέσα, πίσω από το Arabica cafe) με άφθονο φαγοπότι και συνθήματα για την καψούρα μας την πιο μεγάλη.

Υ.Γ.1: ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Υ.Γ.2: ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ - ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".