Τον θέλουν στην προετοιμασία - Δυσκολία ο στρατός/Τα δεδομένα με τον Λύσανδρο

Τον θέλουν στην προετοιμασία - Δυσκολία ο στρατός/Τα δεδομένα με τον Λύσανδρο

Ο Χάρης Θεοχάρους μέσα από την εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ summer edition", αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λύσανδρου Παπαστυλιανού και στο θέμα που αντιμετωπίζει τόσο η ομάδα όσο και ο νεαρός με την στρατιωτική του θητεία...

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

"Προσπαθούμε πολύ, δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε και μέσα από την ομάδα. Και με τον Λύσανδρο που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ19, τον θέλουμε στην προετοιμασία, αλλά θα πάει και στρατό. Άλλο θέμα και αυτό. Δεν φτάνει που υπάρχει ένα χάσμα από την Κ19 στην πρώτη ομάδα, υπάρχει και το θέμα του στρατού. Όλα αυτά κάνουν πιο δύσκολη την όλη προσπάθεια για ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, όμως δεν πρέπει να τα βάλουν κάτω.  Πρέπει να δουλεύουν, είναι δύσκολη η προσπάθεια τους με όλους ξένους. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους Κύπριους σίγουρα", ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου.

Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ...

Μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο νεαρός επιθετικός με την Κ19 (29 γκολ σε 24 εμφανίσεις), οι ιθύνοντες της πρώτης ομάδας τον θέλουν στην προετοιμασία τώρα τον Ιούλιο. Όπως πληροφορούμαστε ο "Λύσα" αναμένεται να καταταχθεί στον στρατό και έπειτα θα ζητηθεί η ανάλογη άδεια για να ταξιδέψει στο εξωτερικό ακολουθώντας την αποστολή της Πάφου.

Ο μικρός έδειξε φέτος ότι είναι μεγάλο ταλέντο, στην Πάφο... διψάνε για Κύπριους ποδοσφαιριστές και ασφαλώς θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία όμως πάντα η στρατιωτική θητεία είναι ένα μεγάλο θέμα. Στην ομάδα προετοιμάζονται να κάνουν όσα πρέπει με την ελπίδα ότι θα έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις τους.

Φυτούλα Μωυσέως