Ζοάο Κορέια/ 250 και... αποθέωση!

Ζοάο Κορέια/ 250 και... αποθέωση!

Ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι με τον Άρη για τον Ζοάο Κορέια.

Ο ακραίος μπακ της Πάφου που αγωνίστηκε ως βασικός, συμπλήρωσε 250 συμμετοχές στην καριέρα του. 

Ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Pinhalnovense, Vitória Guimarães B, Desportivo Chaves και από φέτος συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο.

O Alex Costa που ήταν προπονητής του στην Vitória, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Κορέια και το επίτευγμά του.

"Ήταν ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες. Ένας άριστος επαγγελματίας, καταλάβαμε ότι υπήρχε ένας παίκτης με περιθώρια εξέλιξης. Ωρίμασε κατά την διάρκεια της καριέρας του.
Του μίλησα για το να παίξει δεξί μπακ, πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικός ερχόμενος  από πίσω. Έχω όμορφες αναμνήσεις γι' αυτόν.

Νομίζω ήταν σωστή επιλογή να πάει στην Πάφο. Είχε ήδη κερδίσει τη θέση του στην Chaves. Θα έχει μια άλλη εμπειρία τώρα. Ήταν η σωστή απόφαση. Νομίζω ότι έχει περιθώρια εξέλιξης για να παίξει σε άλλο είδος πρωταθλήματος. Είναι πάντα θετικό όταν βιώνεις κάτι διαφορετικό και σε κάνει πιο δυνατό.

Θα ήθελα να τον συγχαρώ για τα 250 παιχνίδια του ως επαγγελματίας. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι πολύ φιλόδοξος και θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να θέλει να εξελίσσεται. Πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλα πρωταθλήματα αν εξελιχθεί στην Πάφο".

τρεφω

Σταύρος Παπαδημητρίου