Βιεϊρίνια-Πέλκας στη διάθεση του Φερέιρα

Close
Βιεϊρίνια-Πέλκας στη διάθεση του Φερέιρα

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη, με τους Βιεϊρίνια - Πέλκα να τίθενται εκ νέου στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Μόλις δύο είναι τα ονόματα που βρίσκονται στο απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ και πρόκειται για τους... γνωστούς, Κρέσπο και Ζαμπά, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Από εκεί και πέρα, Βιεϊρίνια και Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από τον Πορτογάλο.

Όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: Και η Πέμπτη (27.02) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση να έχει αντικείμενο τόσο την αμυντική συμπεριφορά όσο και την επιθετική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κλασικό ζέσταμα και rondo και συνεχίστηκε με μαθήματα τακτικής. Οι παίκτες χωρίστηκαν αρχικά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της άμυνας, το άλλο ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε οι δύο ομάδες ενώθηκαν και εκτέλεσαν ασκήσεις σε όλο το γήπεδο.

Οι Βιεϊρίνια και Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά, έτσι μόνο οι Κρέσπο και Ζαμπά , οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα .

Την Παρασκευή (28.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

sdna.gr