Πρόστιμο σε Τζόλη με… τζατζίκι, χωριάτικη και μεζέδες!

Close
Πρόστιμο σε Τζόλη με… τζατζίκι, χωριάτικη και μεζέδες!

Η πρωτοβουλία που είχε πάρει ο Χρήστος Τζόλης να εκτελέσει το πέναλτι της Νόριτς στο πρόσφατο ματς με τη Λίβερπουλ, φαινόταν πως θα του στοιχίσει μια τιμωρία.

Ο ίδιος ο Ντάνιελ Φάρκε είχε δηλώσει πως θα του επιβάλλει τιμωρία που θα τον κάνει να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα του! Όπως είναι λογικό, το μυαλό όλων πήγε σε κάτι «βαρύ».

Τελικά δε θα υπάρξει η παραμικρή επίπτωση για το νεαρό άσο! Ο τεχνικός των «καναρινιών», με νέες του δηλώσεις επισήμανε πως συγχωρεί τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ για το χαμένο πέναλτι στο ματς του League Cup.

Μάλιστα, ο Φάρκε ξεκαθάρισε πως δεν τον ενοχλεί η διάθεση και η πρωτοβουλία του 19χρονου, αλλά πρέπει να γίνεται με το σωστό τρόπο για την ομάδα. Παράλληλα, διευκρίνισε πως δε θα υπάρξει τιμωρία για τον Τζόλη, που όμως θα πρέπει να πληρώσει ένα Ελληνικό τραπέζι σε όλη την ομάδα! Με λίγα λόγια το πρόστιμό του θα είναι χωριάτικες, τζατζίκες και διάφοροι Ελληνικοί μεζέδες!

«Μου αρέσει που οι παίκτες δεν φοβούνται να πάρουν την ευθύνη στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αυτό πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δείχνεις σκληρή αγάπη», είπε ο Φάρκε και συνέχισε:

«Δεν θα τον τιμωρήσουμε. Αλλά πρέπει να πάρουμε την ομάδα και να μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

onsports.gr