(ΒΙΝΤΕΟ) Σαν σήμερα έσωσε ζωή και σήμερα υποδέχθηκε… ζωή!

(ΒΙΝΤΕΟ) Σαν σήμερα έσωσε ζωή και σήμερα υποδέχθηκε… ζωή!

Σαν σήμερα στις 26 Απριλίου 2014 η ΑΕΛ αγωνιζόταν στο Τσίρειο με την Ανόρθωση για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν ο Βαλεντίνος Σιέλης που τότε αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, έσωσε τη ζωή του Άντριγια Καλουντζέροβιτς.

Σε μια μονομαχία με τον Πάουλο Ζόρζε, ο Καλουντζέροβιτς βρέθηκε στο έδαφος και τα πράγματα ήταν σοβαρά αφού έμεινε ακίνητος και γύρισε η γλώσσα του. Ο Σιέλης έτρεξε αμέσως κοντά του και με το χέρι του επανέφερε τη γλώσσα του παίκτη της ΑΕΛ, στη θέση της, σώζοντας του τη ζωή!

Έξι χρόνια μετά ο 30χρονος Βαλεντίνος αυτή τη φορά… υποδέχθηκε ζωή αφού η γυναίκα του, Φλορεντία, έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους.

Μάλιστα ο Κύπριος διεθνής, έπρεπε να ζήσει την διαδικασία μέσω της τεχνολογίας αφού είναι στην Κορέα. Έτσι είδε τον τοκετό από το διαδίκτυο και ξέσπασε σε κλάματα. (ΕΔΩ το σχετικό θέμα)