(ΣΧΟΛΙΟ Μαδούρο ενόψει ΑΠΟΕΛ) "Σημαντική απουσία/Άλλο το μεγάλο ερωτηματικό"

Close
(ΣΧΟΛΙΟ Μαδούρο ενόψει ΑΠΟΕΛ) "Σημαντική απουσία/Άλλο το μεγάλο ερωτηματικό"

Σημαντική απουσία για τον Άγιαξ ενόψει ΑΠΟΕΛ, εκείνη του Donny van de Beek. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο κλήθηκε να την σχολιάσει...

"Ασφαλώς ο Ντόνι είναι ένας σημαντικός κρίκος στην ομάδα. Έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Η απουσία πιστεύω μπορεί να καλυφθεί προς το παρόν, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ο Τάντιτς μπορεί να παίξει ως δεκάρι και στην κορυφή ο Χούντελαρ. Ή ο Πρόμες μπορεί να πηγαίνει στην θέση '10' όταν ο Τάντιτς βγαίνει μπροστά. Επίσης και ο Ζίγετς μπορεί να παίξει στην θέση αυτή. Σίγουρα είναι κρίμα που ο Ντόνι δεν μπορεί να παίξει επειδή είναι σημαντικός παίκτης. Έτσι μπορεί να παίξει κάπως διαφορετικά ο Άγιαξ. Αν ο Πρόμες έπαιζε ως δεκάρι, θα είχες το ίδιο βάθος... Εξαρτάται πως θέλει να παίξει ο Τεν Χαγκ.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Πιστεύω το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει δίπλα απ' τον Μπλιντ. Ακόμα ψάχνουν για τον κατάλληλο συνδυασμό εκεί. Προσωπικά περίμενα τον Φαν Ντε Μπεκ λίγο πιο πίσω. Είναι ένας από τους παίκτες που μπορείς να εμπιστευθείς στο κέντρο, μαζί με τον Μπλιντ. Οι νεοαποκτηθέντες ακόμα έχουν δυσκολίες".