Για τον αγώνα με την Πάφο προετοιμάζονται στον Άρη.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι θέλει να πετύχει την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο αγώνα των ομίλων του Γιυρόπα Λιγκ.

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σπάρτα Πράγας σε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κτυπήσει για να αρχίσει με το δεξί τη προσπάθεια του.
Γι’ αυτό τον λόγω θα έχει ενδιαφέρον το πως θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην Πάφο ο Σπιλέφσκι. Αν δηλαδή έρθουν παίκτες από τον πάγκο κάνοντας κάποιες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα.
Από την άλλη ο Κακόριν ενδέχεται να πάρει και αυτός αγωνιστικά λεπτά. Μπορεί να ανακοινώθηκε πρόσφατα αλλά ας μην ξεχνάμε πως έκανε κανονική προετοιμασία με την Φιορεντίνα και αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια.

Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα.