Η εκπομπή του kerkida

Με Μαρία, Άρη και Kerkida Team

Ακούστε Live

Τσούμπερ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Τσούμπερ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου τόνισε πως δεν έχει τελειώσει κάτι παρά το ότι η Ένωση πλέον είναι πρώτη στη βαθμολογία εν όψει των δύσκολων play off.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στίβεν Τσούμπερ στην κάμερα της Nova: 

«Είναι φυσιολογικό όταν έχεις κάνει το 1-0 και να πλησιάζει το τέλος να υπάρχει ενθουσιασμός από το αντίπαλο κοινό, ο Ατρόμητος έκανε κάποιες φάσεις αλλά συνολικά είχαμε τον έλεγχο».

Για το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη: «Είναι ωραίο συναίσθημα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και τα play off που θα είναι δύσκολα, δεν έχει τελειώσει κάτι, πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το πως παίζει τελευταία: «Νομίζω πως είμαι καλά. Κερδίζω λεπτά και είναι σημαντικό, παίζουμε καλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε καλή ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να το χαρεί όλη η Ελλάδα, να παίξουμε καλά, θα δούμε τι θα γίνει»

sdna.gr