Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ απέναντι στην Πάφο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους γαλαζοκίτρινους να δέχονται την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της ΑΕΛ αν και προηγήθηκε της Πάφου και σε κάποια σημεία του αγώνα τον έλεγχε εντούτοις λάθη στην άμυνα οδήγησαν την Πάφο στην μεγάλη ανατροπή με 3-1.
Λάθη τα οποία έγιναν όταν οι παίκτες του Χαραλάμπους δεν ήταν καν υπό πίεση και σίγουρα χρίζουν διόρθωσης. Φυσικά είναι κάτι που το είδε ο Κύπριος τεχνικός και σ’ αυτά είναι αναγκασμένος να δουλέψει στη διακοπή.
Η ισοφάριση της Πάφου ήρθε με μια μπαλιά από 30-40 μέτρα, πέρασε μέσα από από 3 παίκτες της ΑΕΛ χωρίς να μπορεί κανένας να σταματήσει την πορεία της μπάλας.
Το προβάδισμα της Πάφου, προηγήθηκε λόμπα στην περιοχή και δεν κατάφερε κανείς να την διώξει πριν αυτή καταλήξει στο Ζαϊρό. Λάθη τα οποία πλήρωσε και μπορούσαν να αποφευχθούν.