Για μία ακόμη φορά το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό έγινε στόχος. Ανάρτηση της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης.
Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι εισήλθαν στο γήπεδο και προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές εντός και εκτός του κλειστού.
Δείτε φωτογραφίες:
Η ανακοίνωση:
Το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο έγινε στόχος για ακόμα μια φορά θρασύδειλων, ανεξήγητων και απαράδεκτων πράξεων βανδαλισμού. Το ξημερώματα Κυριακής, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο γήπεδο και προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές εντός αλλά και εκτός του αθλητικού κέντρου.
Οι βάνδαλοι, με τις πράξεις τους, άφησαν πίσω τους μια οδυνηρή εικόνα αναστάτωσης και καταστροφής. Τα αντικείμενα που καταστράφηκαν περιλάμβαναν αθλητικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις του γηπέδου, και περιοχές γύρω από το γήπεδο.
Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι προφανώς υψηλές και θα απαιτήσουν σημαντικό χρόνο και πόρους για την ανακατασκευή και την αποκατάσταση τους.
Η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, όπου και έχει ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.