Ενθουσιασμένος ο Αντρέας

Close
Ενθουσιασμένος ο Αντρέας

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Πρόεδρος του ΚΟΑ για την πρώτη επίσημη διοργάνωση μετα την... πανδημία. Χαρούμενος που έκανε την απονομή στον τελικό υδατοσφαίρισης ο Αντρέας Μιχαηλίδης.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Η δήλωσή του...

Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα στον τελικό κυπέλλου υδατοσφαίρισης (POLO) κ είχα την ευχαρίστηση να κάνω την απονομή στην κυπελλούχο ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση τελικού που συμμετείχα μετά την πανδημία, έτσι ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος! Πολλά συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη σημαντική επιτυχία του κ στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας για τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό!

Ο τελικός έγινε χθές Παρασκευή στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου ΚΙΤΙΟΝ στη Λάρνακα, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας. Νικήτρια η ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 15-5, η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Στην απονομή του κυπέλλου είχα μαζί μου τους εκ Λάρνακας αγαπητούς συναδέλφους στο ΔΣ του Οργανισμού Κωστάκη Κουκκουλλή & Ανδρόνικο Ανδρονίκου, καθώς κ τον πρόεδρο της ΚΟΕΚ Αλέξανδρο Χριστοφόρου.

ΑΠΟΕΛ