Με κεκτημένη ταχύτητα οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ

Close
Με κεκτημένη ταχύτητα οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ

To ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για το τμήμα ποδηλασίας του.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Με τρεις διακρίσεις για την ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ μας ολοκληρώθηκε το παγκύπριο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, από την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας, που διεξήχθη την Κυριακή (18/10/2020).

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν πέντε αθλητές, εκ των οποίων διακρίθηκαν οι τρεις, κατακτώντας δύο πρώτες και μία δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία master 1 και στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Κύπρου, αφού τερμάτισε και πρώτος overall αθλητής απ’ όλες τις κατηγορίες master. 

Ο Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο Κώστας Ψυσιής κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία master 3, αντίστοιχα. Συγχαρητήρια φυσικά, αξίζουν και στους άλλους δύο αθλητές μας, τον Κωνσταντίνο Θυμίδη και τον Βάσο Ανδρέου, για την πολύ καλή παρουσία στον αγώνα.

Όσον αφορά το ομαδικό κομμάτι, η ομάδα μας κατέκτησε και το πρωτάθλημα στο ομαδικό master, αφού οι Αντωνίου, Γρηγοριαδής και Ψυσιής, μάζεψαν τους περισσότερους βαθμούς.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ποδηλασίας του Σωματείου μας συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή, οπόταν και θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου ο 8ος αγώνας παγκύπριου κυπέλου αγώνα δρόμου .

Το τμήμα ποδηλασίας στηρίζουν οι: M Poumpouris ELECTRICAL,BDSWISS, PERCINDOL, CVS CONSTRUCTION, IDS, DIMCO VITABIOTICS CYCLO SHOP, WINMASTER, ACS COURIER, DELORBIS, GARMIN CYPRUS MAOURISOIKOSET.