Μια σημαντική επιτυχία για το κυπριακό καλλιτεχνικό πατινάζ σημείωσε η 13χρονη Ολίβια Μπαζλόβα, η οποία κατέκτησε δύο συνεχόμενες θέσεις στην πρώτη δεκάδα της διεθνούς σειράς ISU Junior Grand Prix.
Εκπροσωπώντας την Κύπρο, η Ολίβια κατέλαβε την 7η θέση στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας (163,84 βαθμοί) και την 8η θέση στο Γκντανσκ της Πολωνίας (166,03 βαθμοί), ανάμεσα σε 36 αθλήτριες σε κάθε διοργάνωση.
Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Κύπρο, όπου οι δυνατότητες προπόνησης στον πάγο είναι περιορισμένες. Παρά τις δυσκολίες, η νεαρή αθλήτρια απέδειξε ότι οι εκπρόσωποι μικρών χωρών μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία αθλήτριες από χώρες με ισχυρή παράδοση στο άθλημα.