Δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο

Δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο

Περιορισμένη είναι η αγωνιστική δράση στο Χάντμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα διεξαχθούν μόνο δύο αγώνες. 

Για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών το Σάββατο (13/2 – 18:00) η Sabbianco Ανόρθωση ψάχνει το 15/15 υποδεχόμενη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι οριστικά πρώτη και έχει προκριθεί στους τελικούς, ενώ η πανεπιστημιακή ομάδα είναι τρίτη. Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ΑΠΟΕΛ – Παρνασσός έχει αναβληθεί για τις 20 Φεβρουαρίου. 

To παιχνίδι Παρνασσός Στροβόλου - Sabbianco Ανόρθωση που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί αφού στις 19 και 20 Φεβρουαρίου οι κυανόλευκοι θα παίξουν με την αυστριακή SC Kelag Ferlach για τους «16» του EHF European Cup. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Α.Τ.Ι. και ξεκινούν στις 20:15. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 14 Αγώνες)
1. Sabbianco Ανόρθωση        406 – 271    28
2. Παρνασσός Στροβόλου        402 – 313    21
3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο        313 – 297    15
4. ΑΠΟΕΛ                292– 386    7 
Η Συνέχεια 

5η Αγωνιστική
Sabbianco Ανόρθωση - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (13/2)
ΑΠΟΕΛ – Παρνασσός Στροβόλου (20/2)

6η Αγωνιστική
Παρνασσός Στροβόλου - Sabbianco Ανόρθωση (24/2) 
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – ΑΠΟΕΛ (27/2)
- Για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών την Κυριακή (14/2 – 16:00) ο Προοδευτικός Πάφου φιλοξενεί σε εξ αναβολής αγώνα τον ΑΟ Αραδίππου, αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει αφού η ομάδα της Αραδίππου είναι τέταρτη και η ομάδα της Πάφου πέμπτη.