Χατζηβασίλης... "Στο Πέταλο": "Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα"

Χατζηβασίλης... "Στο Πέταλο": "Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα"

 Ο φουτσαλιστής της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Χατζηβασίλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Στο Πέταλο" το βράδυ της Τρίτης (06/12).

Οι τοποθετήσεις του:

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: "Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Πήραμε την ισοπαλία και θα μπορούσαμε και για την νίκη. Απ' εκεί και πέρα βλέπουμε το επόμενο μας παιχνίδι που είναι κόντρα στην Ομόνοια."

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια: "Κατ΄ εμένα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ, έχουμε στόχους, θέλουμε το πρωτάθλημα και πάμε στην Λευκωσία να "κτυπήσουμε" το παιχνίδι."

Για την μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας: "4η θέση και πιστεύω μας αδικεί βάση εμφανίσεων στο παρκέ. Ήταν ένας από τους στόχους μας η τετράδα. Είχαμε τρεις στόχους, πρωτάθλημα κύπελλο και τετράδα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Οι προσθαφαιρέσεις είναι πολλές αλλά θεωρώ είναι καθαρά του προπονητή για να κάνει ότι περνά από το χέρι του για μία καλύτερη ΑΕΚ."

Για το κλειδί της επιτυχίας την φετινή σεζόν: "Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και αυτό οφείλεται και στους παίκτες που είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά, αλλά και στο προπονητικό τιμ. Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αρχηγοί της ομάδας, όπως είναι ο Ιάκωβος Ιωάννου."

*Μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή μέσα από την ιστοσελίδα μας ή ΕΔΩ από τη σελίδα του καναλιού.