ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας, ΑΕΚ και Αθηαίνου AC είναι οι τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Futsal.
Νωρίτερα σήμερα οι πιο πάνω ομάδες ενημερώθηκαν απ' την ΚΟΠ για τον τρόπο διεξαγωγής των ημιτελικών, κάτι που έφερε την αντίδραση τους. Αφού η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι αύριο (25/02) στις 13:00 θα διεξαχθεί διαδικτυακά η κλήρωση, διαφοροποίησε την δομή της ημιτελικής φάσης. Δεν θα υπάρχει final 4, αλλά δύο μονοί αγώνες στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη σε κάθε ζευγάρι.
Όπως μαθαίνουμε, οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά, έστειλαν από κοινού επιστολή στην ΚΟΠ εκφράζοντας την αντίθεση τους για την διαφοροποίηση, ζητώντας να γίνει final 4, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.
Μάλιστα σε περίπτωση που η απόφαση της ΚΟΠ έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας, στην επιστολή τους οι ομάδες προτείνουν λύσεις, όπως για παράδειγμα οι αγώνες να γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο ή σε διαφορετική ημέρα.

Δείτε πιο κάτω το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: