Χατζηγεωργίου: "Eίμαι στην ΑΕΛ από παιδί, είναι στην καρδιά μου-Τεράστιο ρισπέκτ στον ΑΕΛίστα"

Χατζηγεωργίου: "Eίμαι στην ΑΕΛ από παιδί, είναι στην καρδιά μου-Τεράστιο ρισπέκτ στον ΑΕΛίστα"

Καλεσμένος του Πάνου Λάρκου στη σημερινή εκπομπή της Digital TV "Στην Κερκίδα" ο φουτσαλιστής της ΑΕΛ  Νίκος Χατζηγεωργίου που χθες πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο.

Εδώ όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Ιστορική βραδιά χθες γιατί πήρε το πρωτάθλημα και η γυναικεία καλαθοσφαιρικής μας ομάδα. Το αξίζαμε και ήταν τρομερή εμπειρία. Το πανηγυρίσαμε με τη ψυχή μας".

Ποιο ήταν το κλειδί της πορείας: "Είμαστε όλοι μια οικογένεια, ξεκίνησε από πέρσι που πήγαμε τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε στους ίδιους ρυθμούς και πήραμε πρωτάθλημα".

Για τα συναισθήματα: "Εγώ προσωπικά δεν το συνειδητοποιούσα όσο περνούσε ο χρόνος, μόλις τελείωσε απλά τρέξαμε στους οπαδούς μας. Έχουμε και το κύπελλο, άλλος στόχος που διεκδικούμε. Η ομάδα θα συνεχίσει".

k

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες και ήταν και στην πρώτη ομάδα: "Είμαι στην ΑΕΛ από παιδί, πέρασα από όλες τις ομάδες και από Εθνική και από την πρώτη της ΑΕΛ. Οι τίτλοι είναι διαφορετικοί, η ΑΕΛ είναι στην καρδιά μου".

Έχει μέλλον το φούτσαλ στην Κύπρο: "Μεγάλη συζήτηση και την κάνουμε μεταξύ μας οι φουτσαλιστές. Δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο, είναι ερασιτεχνικό με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πρέπει να γίνουν πολλά από τους φορείς για να έχει μέλλον το άθλημα. Εμείς μεγαλώσαμε και θα φύγουμε, στην Εθνική ποιοι θα μείνουν; Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές από το ποδόσφαιρο αλλά εγώ το βρίσκω πιο ενδιαφέρον".

Για την κλήρωση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο: "Θεωρώ ότι είναι καλή κλήρωση, ελπίζω να το πετύχει η ομάδα. Είμαστε ένα αθλητικό σωματείο που έχουμε ομάδες σχεδόν σε όλα τα αθλήματα".

Το μήνυμά του στον κόσμο: "Θέλω να τους ευχαριστήσω, όσα ζήσαμε φέτος είναι απερίγραπτα. Τεράστιο ρισπέκτ γιατί σαν αυτούς δεν έχει".

Δείτε εδώ την εκπομπή:

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" φέρνει κοντά σας η Ελληνική Τράπεζα

k

k