''Στιγμές σαν αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας''

Ανακοίνωση εξέδωσε η φουτσαλική ομάδα της ΑΕΛ όπου αναφέρεται στην επιτυχία των τμήματος αλλά και της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας. Παράλληλα, ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και ενημερώνει για την συμμετοχή στο Futsal Champions League (Preliminary Round) όπου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Περήφανε κίτρινε ΛΑΕ,

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό της ΑΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ για τις ενέργειες που κατέβαλαν ώστε η Φουτσαλική μας ομάδα και μαζί με την γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα να πανηγυρίσουν τα δύο φετινά πρωταθλήματα ακόμα μια φορά μπροστά στον Κίτρινο Λαό. Στιγμές σαν αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας αλλά και των παιδιών μας, στιγμές σαν αυτές μας δίνουν δύναμη για την επόμενη μέρα και μας δείχνουν ποιός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί.

Στα του τμήματος μας, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι η ομάδα μας έχει δηλώσει την συμμετοχή της στο Futsal Champions League (Preliminary Round) όπου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου και οι πρώτοι αγώνες των ομίλων θα πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Στόχος όλου του οικοδομήματος και όσους απαρτίζουν την Φουτσαλική ΑΕΛ είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα ξανά κατακτήσει το πρωτάθλημα και φέτος το Double. 

Η υπόσχεση όλων μας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρυσι, πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι ώστε να προσφέρουμε περισσότερες χαρές σε αυτό τον υπέροχο κόσμο.

Δ.Σ ΑΕΛ Futsal
Πρωταθλήτρια Κύπρου 2023

Δείτε φωτογραφίες: