ΛΟΥΚΑ: "Η Ανόρθωση πρέπει να παίζει για να κερδίζει"

Close
ΛΟΥΚΑ: "Η Ανόρθωση πρέπει να παίζει για να κερδίζει"

Ο φουτσαλιστής της Ανόρθωσης Μιχάλης Λουκά μίλησε στο γραφείο τύπου της ομάδας. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, στο επερχόμενο ματς απέναντι στον Εθνικό αλλά και στη προσωπική του απόδοση...

Η ενημέρωση:

«Η ομάδα ήταν σοβαρή, όπως μας είπε ο προπονητής να μην εφησυχαστούμε ούτε δευτερόλεπτο, η ομάδα άρχισε να δένει έχουμε καινούργιες προσθήκες, πάμε καλά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχάλη Λουκά σε δηλώσεις που έκανε στη σελίδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΕΝΠ.

Στη συνέχεια ο νεαρός φουτσαλιστής της ομάδας μας, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, την Πέμπτη 14/11 λέγοντας για τον επόμενο αντίπαλο: «Κάναμε δύο φιλικά με τον Εθνικό, μας απέδειξε πως δεν είναι εύκολη ομάδα, ωστόσο πάμε να κερδίσουμε. Είναι στην έδρα μας, σίγουρα η Ανόρθωση πρέπει να παίζει για να κερδίζει.»

Ενώ κληθείς να σχολιάσει την προσωπική του απόδοση από τα φιλικά μέχρι σήμερα ανάφερε: «Δεχόμαστε βοήθεια από τους ξένους και από τους πρωτοκλασσάτους Κύπριους φουτσαλιστές, σκόραρα δύο τέρματα με το Παραλίμνι. Πηγαίναμε καλά από τα φιλικά, φαινόταν πως θα κάνουμε καλή αρχή, δεχθήκαμε όμως ήττα από τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουμε όμως μέχρι το τέλος»