Λύγισε ο Μανώλη… “Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι/Είμαι περήφανος που είμαι Ομονοιάτης” 

Close
Λύγισε ο Μανώλη… “Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι/Είμαι περήφανος που είμαι Ομονοιάτης” 

Συγκλονιστικές στιγμές με τον αρχηγό της Ομόνοιας Μανώλη Μανώλη μετά το τέλος του τελικού με το ΑΠΟΕΛ…

Ανακοίνωσε πως ο τελικός ήταν το τελευταίο του παιχνίδι λυγίζοντας στην κάμερα… 

''Δεν το είπα σε κανέναν αλλά είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Ήθελα να κλείσω την χρονιά με ένα τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω την καριέρα μου ως κυπελλούχος. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα μου. Είμαι συνυφασμένος με την Ομόνοια. Είναι το σπίτι μου τα τελευταία 15 χρόνια. Έχω ζήσει τα πάντα εδώ, είμαι περήφανος που έχω διετέλεσα αρχηγός αυτής της ομάδας. Είμαι περήφανος που κατάφερα να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Μου είναι δύσκολο, κάποτε θα γινόταν αυτό''. 

Για τον τελικό είπε: ''Είναι γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έκλεισε και τόσο ευχάριστα για μας λόγω και τρόπου που το χάσαμε με τη διαφορά τερμάτων. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το κύπελλο και τα καταφέραμε. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, ισοδύναμο, διαφήμιση του αθλήματος''  

Για τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε είπε: ''Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την πανδημία. Ελπίζουμε να περάσει αυτό που ζούμε. Πρέπει να δουν τι πρέπει να γίνει όλοι οι αρμόδιοι, δεν γίνεται να παίζουμε μόνο πέντε ομάδες. Εγώ έφτασα τρεις κατηγορίες''.