Τ.Σκαμπύλης: "Είναι κομβικό σημείο για το Κυπριακό φούτσαλ”

Close
Τ.Σκαμπύλης: "Είναι κομβικό σημείο για το Κυπριακό φούτσαλ”

Ο διεθνής φουτσαλιστής, Τάσος Σκαμπύλης σχολίασε στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital TV, τους αγώνες της Εθνικής Φούτσαλ και την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

"Προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι που είναι για εμάς ένας τελικός. Θα πρέπει να κάνουμε να είμαστε οι κυρίαρχοι του αγώνα. Καλή ομάδα η Μάλτα. Στη δική μας απόδοση θα κριθεί το παιχνίδι. Βγάλαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο αν συνεχίσουμε και βελτιώσουμε την απόδοση θα πάμε ακόμα καλύτερα". 

"Το κλίμα είναι εξαιρετικό όπως ήταν πάντα. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών βοηθούν ακόμα περισσότερο. Πάντα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Μια πρόκριση στον επόμενο γύρο θα μας κάνει πολύ περήφανους”. 

"Είναι κομβικό το σημείο και για το Κυπριακό φούτσαλ. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια καθίζηση του αθλήματος. Θέλουμε με μια πρόκριση να δώσουμε μια μικρή ώθηση στο άθλημα να μεγαλώσει όπως ήταν πιο παλιά. Έχει απήχηση στον κόσμο το φούτσαλ. Είναι υποχρέωση να δώσουμε αυτή την ώθηση στο άθλημα"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

Αντρέας Ροκόπος