Η Ξένια Γεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο»...
Η αρχηγός της Λευκοθέας Λατσιών ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Όλα είναι εύκολα στα χαρτιά. Ξέρουμε ότι τα Λύμπια είναι στη τελευταία θέση, εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς".
"Δεν απογοητευτήκαμε επειδή χάσαμε από την Νέα Σαλαμίνα. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε ότι δεν κερδίσαμε στον πρώτο γύρο".
"Ήρθαν πολλές παίκτριες από την Ελλάδα. Είναι αυτό που θέλουμε να γίνεται για να γίνει μια σωστή ανάπτυξη στο γυναικείο. Είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί γίνονται πιο ανταγωνιστικές οι ομάδες".
"Πολύ καλή παίκτρια η Μαρία Παναγιώτου. Να δουλέψει και το μέλλον είναι μπροστά της".
"Όλες οι ομάδες θέλουν ένα πρωτάθλημα, αλλά θέλει πλάνο".
"Θέλουμε και άλλες ομάδες να μπουν στο "χώρο", δεν χρειάζεται να είναι μόνο ο Απόλλωνας".
"Με την κάθοδο των ξένων έχουν δυναμώσει οι ομάδες".
"Μπορούμε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τρία παιχνίδια, τρία ντέρμπι.. ευελπιστώ και η τύχη να είναι μαζί μας. Να είναι όλες οι παίκτριες μαζί μας".
"Η Ελεωνόρα, η Ελένη Παναγιώτου ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους".
"Μας έδειξε το όραμα του ο προπονητής. Δεν το λέω γιατί είναι προπονητής μου αλλά είναι αξιόλογος, με όλα τα φόντα. Έχει την όρεξη, βλέπει ότι υπάρχει υλικό. Ελπίζω να τον έχουμε για αρκετά χρόνια κοντά μας".
"Είτε είσαι επαγγελματίας είτε δεν είναι οι θυσίες είναι οι ίδιες. Μόνο όσοι το ζουν ξέρουν τι περνάμε".
"Κάθε μια ξέρει τι αγώνας χρειάζεται για να είμαστε κάθε Κυριακή στο γήπεδο".
"Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από όλες τις ομάδες. Το ταλέντο υπάρχει, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ανδρικό. Μακάρι να συνεχιστεί το ίδιο έργο".
"Πιστεύω ότι έχει μέλλον η Εθνική αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τις παίκτριες. Και αυτοί που είναι πίσω από την Εθνική πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα".
"Αν συνεχίσω ακόμη ένα χρόνο θα βάλω τους όρους μου γιατί το κορμί μου διαμαρτύρεται".
"Αν σταματήσω να ξέρετε ότι θα είμαι κάπου είτε δεξί, είτε αριστερό χέρι".