''Οι επενδυτές του Άρη θέλουν να γίνει κάτι ανάλογο όπως την αντρική ομάδα''

Close
''Οι επενδυτές του Άρη θέλουν να γίνει κάτι ανάλογο όπως την αντρική ομάδα''

Καλεσμένος στην εκπομπή... "Πάσα στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο"  ήταν ο προπονητής του Άρη, Μάικ Ηρακλέους.

Ο προπονητής της ελαφράς ταξιαρχίας που πρώτη τη σεζόν συμμετέχει στο πρωτάθλημα γυναικών ανέφερε στο Digital TV:

-Αυτές οι παίχτριες δεν ξέρουν πότε θα τα βάλουν κάτω. Με χαροποιεί αυτό. Ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλά ομάδα, όμως θέλαμε να τους πρεσάρουμε. Ο χαρακτήρας τον ποδοσφαιριστριών ήταν απίστευτος.  

-Η Ομόνοια ξέραμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ξέραμε πώς να παίξουμε. Έπαιξε ρόλο η ποιότητα των ποδοσφαιριστριών. 

-Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλοί αλλά δεν βάζαμε την μπάλα στο πλεκτό. Στο δεύτερο ματς είχαμε τα προβλήματά μας και καταφέραμε να τα αντιμετωπίσουμε. Προς το τέλος του ματς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα. Πραγματικά μας κάνουν περήφανους.

-Αυτό που έγινε στο ματς πολύ λίγες φορές το ξανά είδα. Τέτοιο πάθος και θέληση στα τελευταία λεπτά.  Είπα ότι κάποιες παίχτριες δεν θα έβγαζαν το ματς όμως πραγματικά με έκαναν περήφανο. 

-Για την Βικτώρια Ζαμπά: Είναι από αυτές που πάντα θέλει να νικάει. Μου αρέσει αυτό.  Παίχτηκα είναι πάρα πολύ καλή και πολυθεσίτης. Έχει εμπειρία για να δώσει πολλά στην ομάδα.

-Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις πέντε κινήσεις που έγιναν.

-Η Σοφία μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήρθε χωρίς να κάνει ουσιαστικά προπόνηση και μπήκε αλλαγή και μας βοήθησε.  Προσωπικά την ευχαριστώ πάρα πολύ.

-Ο Άρης ήρθε για να παραμείνει στο γυναικείο. Οι επενδυτές θέλουν να γίνει κάτι ανάλογο όπως την αντρική ομάδα. 

-Ξεκίνησα στην ακαδημία της Φούλαμ ως επαγγελματική δουλειά στο ποδόσφαιρο.  Η πρώτη γυναικεία ομάδα που είχαν στην Αμερική. Το γυναικείο εκεί το έχουν ίσως περισσότερο από το αντρικό. 

-Στο γυναικείο δεν υπάρχει αυτό που θέλουν οι άντρες να κατακτούν τα πάντα. Μου αρέσει που θέλουν να μάθουν και μαθαίνουν γρήγορα. 

-Ξεκινήσαμε από το μηδέν στον Άρη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Με πήρε η Δήμητρα Ηλία η τιμ μάνατζερ. Είναι η δύναμη μας μαζί με τον κ. Γιανέλη. Μέσα του Ιούλιου ξεκινήσαμε και τα κάναμε όλα τον Αύγουστο. Μπήκαμε στα πρώτα τρία ματς στα δύσκολα.  Όλοι στο σύλλογο αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

-Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Βλέπω το όραμα των επενδυτών και της διοίκησης. Δεν θέλουν να είναι ένα πυροτέχνημα. 

-Συγχαρητήρια στην αντρική ομάδα. Κτίζουν κάτι πολύ καλό. Δεν νομίζω να είναι ένα πυροτέχνημα.  

-Για το ντέρμπι με την Αpollon Ladies: Μου αρέσουν αυτά τα ματς, το περιμένω πως και πως. Αυτά τα ματς είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ.  

-Αν θα ρυθμίζουμε εμείς το πρωτάθλημα θα φανεί την Κυριακή. Εμείς πάμε για να νικήσουμε. Όποιος θέλει το τίτλο Αpollon ή Σαλαμίνα πρέπει να μας κερδίσει.  Δεν ήταν εξ αρχής ο στόχος μας το πρωτάθλημα.

-Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει αρκετό μέλλον. 

Δείτε την εκπομπή

Την εκπομπή φέρνει κοντά σας η Megabet+

megabet kerkida