Βρήκαν κλειδωμένα τα αποδυτήρια!

Close
Βρήκαν κλειδωμένα τα αποδυτήρια!

Απρόοπτο πριν από το παιχνίδι Γεροσκήπου Ladies – Λευκοθέα Λατσιών... Όταν έφθασαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες και οι διαιτητές, δεν είχαν αποδυτήρια να αλλάξουν αφού ο Δήμος τα είχε κλειδώσει λόγω των μέτρων για την πανδημία! Λίγο αργότερα άνοιξαν τα αποδυτήρια. Η Λευκοθέα νίκησε με 8-0.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π

Τις τελευταίες μέρες βλέποντας την εκστρατεία #RespectFootballers που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Β’ Κατηγορίας, με αίσθημα αλληλεγγύης πολλές ποδοσφαιρίστριες επικοινώνησαν με τον ΠΑ.Σ.Π. για να εκφράσουν την στήριξη και τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία. Δηλώνοντας παράλληλα πως είναι η ελάχιστη ανταπόδοση προς τους άνδρες συναδέλφους τους οι οποίοι είχαν στηρίξει την δική τους εκστρατεία για το #EqualGame.

Οι ποδοσφαιρίστριες γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι τους στις μικρές Κατηγορίες αφού με τα ίδια προβλήματα και αντίξοες συνθήκες καλούνται κι αυτές και οι ομάδες τους να αγωνίζονται στο δικό τους Πρωτάθλημα.

Τρανό παράδειγμα σήμερα, που αναγκαστικά το παιχνίδι Γεροσκήπου Ladies – Λευκοθέα Λατσιών, διεξήχθη στις 09:00 π.μ. και όταν έφθασαν στο γήπεδο τόσο οι δύο ομάδες όσο και οι διαιτητές, δεν είχαν αποδυτήρια να αλλάξουν αφού ο Δήμος τα είχε κλειδώσει λόγω των μέτρων για την πανδημία. Είχαμε μάλιστα και την απολογία του προέδρου της Γεροσκήπου προς την Λευκoθέα και τους διαιτητές ξεκαθαρίζοντας πως η ευθύνη δεν ήταν της ομάδας του.

#WeAreStrongerTogether