"Μπορούμε για τίτλο, ο κόσμος να αγκαλιάσει περισσότερο το γυναικείο"

"Μπορούμε για τίτλο, ο κόσμος να αγκαλιάσει περισσότερο το γυναικείο"

H παίκτρια της Λευκοθέας Λατσιών Ειρήνη Μιχαήλ μίλησε στο “Πάσα στο γυναικείο ποδόσφαιρο” όπου μίλησε για το 3-3 με την Ομόνοια, τις νέες προσθήκες στην ομάδα, τους στόχους και γενικά το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Τα σημαντικότερα από όσα είπε:

"Είμαι χαρούμενη που ήρθε πίσω η Ιφιγένεια Γιωργαντζή. Είναι πολύ καλή και ποιοτική παίκτρια και μπορεί να δώσει πολλά πράγματα. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στην Ιφιγένεια ότι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Πιστεύω με τις ικανότητες της και με το ότι δούλεψε μόνη της θα δώσει ακόμα περισσότερα”

"Υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός με τις καλές παίκτριες που έρχονται. Πιστεύω σαν επιθετική γραμμή με την Μπρούνοβιτς και την Γιουργαντζή.

"Για μένα κάθε γκολ είναι σημαντικό. Όμως κάθε γκολ έχει διαφορετική αξία. Όμως το να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι είναι ακόμα πιο ωραίο. Δεν σταματούμε εδώ συνεχίζουμε και σε άλλα παιχνίδια".

"Χάσαμε το πέναλτι και μετά ήρθε το γκολ το δικό τους. Και όταν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να βγάλεις περισσότερη ψυχή. Δυστυχώς ήμασταν πίσω στο σκορ και δεν παίξαμε πιο “safe”. Στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαν πέναλτι και πάλι ήμασταν πίσω στο σκορ. Όμως δεν το παρατήσαμε και πήραμε την ισοπαλία ακόμα κι αν ήμασταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ"

"Εμείς έχουμε ψηλούς στόχους. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Μπορούμε ακόμα και για τίτλο φέτος. Έχω πίστη πως μπορούμε για ένα τίτλο. Φτάνει να μπαίνουν με ψυχή και πάθος. Σιγά σιγά θα έρθουν οι τίτλοι και άλλα πράγματα”.

"Βλέπουμε πως αντί να ανεβαίνει το γυναικείο και χάνονται ομάδες και παίκτριες. Δεν χάθηκε τίποτε ακόμα. Χρειαζόμαστε παραπάνω βοήθεια και ο κόσμος να μας αγκαλιάσει περισσότερο. Μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο. Χρειάζεται να αγαπήσουμε και να προωθήσουμε περισσότερο το γυναικείο"

"Με πιστεύουν από τη Λευκοθέα και μου αρέσει το κλίμα. Είχα προτάσεις ναι και από άλλες ομάδες όμως περίμενα να δω τι θα γινόταν με την κάθε ομάδα και τι ρόστερ θα έχει. Και κατέληξα ότι όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες, και αποφάσισα να μείνω στην Λευκοθέα γιατί ξέρω τον προπονητή το πλάνο του και είναι μια ομάδα που πιστεύω σε εμένα".

"Σίγουρα ένας στόχος είναι δουλέψω σωστά, να ανέβω επίπεδο για να μπορώ να πάω στο εξωτερικό"

"Νιώθω περήφανη να παίζω με το σήμα της Εθνικής στην καρδιά. Όταν μπήκα μέσα να παίξω αναρωτήθηκα πως γίνεται να παίζω με έτσι παίκτριες. Με περισσότερη δουλειά θα έρθει η ώρα να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα από μια ισοπαλία και γκολ"

ργρε

υυτυτυτ

Αντρέας Ροκόπος