Νέα ομάδα, Pyrgos FC! (Εγκρίθηκε από ΚΟΠ)

Close
Νέα ομάδα, Pyrgos FC! (Εγκρίθηκε από ΚΟΠ)

Εγκρίθηκε η συμμετοχή της Pyrgos Limassol FC για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο Γυναικείο πρωτάθλημα. Η Pyrgos FC παίρνει τη θέση της Barcelona FA....

Διαβάστε την ανακοίνωση της Pyrgos FC

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει εγκρίνει τη συμμετοχή της Pyrgos Limassol FC στο γυναικείο πρωτάθλημα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η ομάδα Pyrgos Limassol Women FC δεν είναι άγνωστη στον χώρο, αφού είχε παρουσία τα 2 προηγούμενα χρόνια σε συνεργασία με το σωματείο BARCELONA FA, πετυχαίνοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18 , του Κυπέλλου 2018-19 και του Σούπερ καπ 2018-19. Η συνεργασία μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού η παρουσία της ομάδας συνέβαλε στην ανταγωνιστικότητα του Γυναικείου Πρωταθλήματος.

Οι θερμές μας ευχαριστίες προς το Σωματείο της Barcelona FA είναι δεδομένες αφού η προσφορά του Σωματείου συνέβαλε στα μέγιστα.

Σε ότι αφορά τη νέα ονομασία της ομάδας, Pyrgos Limassol Women FC, εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της υπόσχεσης, αλλά και της υποχρέωσης μας προς την κοινότητα Πύργος Λεμεσού, για την ευγενή παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της κοινότητας για ικανοποίηση των αναγκών της ομάδας μας.

Για αυτό, ολόκληρη η οικογένεια του σωματείου μας Pyrgos Limassol FC οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Κοινοτάρχη, Ανδρέα Ζήνωνος, καθώς και ολόκληρο το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργος Λεμεσού.

Εμείς από μέρους μας δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να νιώθουν οι κάτοικοι της κοινότητας του Πύργου Λεμεσού, και όχι μόνο, υπερήφανοι για τη νέα γυναικεία ομάδα και το σωματείο μας Pyrgos Limassol FC, συνεχίζοντας ως πρωταγωνιστές στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

Εκ του Διοκητικού Συμβουλίου 
Pyrgos Limassol FC

ΔΦΞΞΦΞΦΞΦΞ