Ακαδημία Κοριτσιών Ομόνοιας/Ο απολογισμός του Σπύρου Μιχαήλ

Ακαδημία Κοριτσιών Ομόνοιας/Ο απολογισμός του Σπύρου Μιχαήλ

Ο προπονητής της Κ18 Κοριτσιών της Ομόνοιας, Σπύρος Μιχαήλ, μίλησε στην ιστοσελίδα των πρασίνων για τη σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε και τη διαρκή πρόοδο της Ακαδημίας Κοριτσιών.

Τα όσα ανέφερε:

“Κρατώ την καλή χρονιά που κάναμε που ξεκίνησε με στόχο τη βελτίωση και την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστριών μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε πρωταθλητισμό, φτάσαμε κοντά στον τίτλο και τερματίσαμε στη 2η θέση ένα βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα. Ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα και τους αριθμούς της ομάδας” ανέφερε.

Για τη διαρκή ανάπτυξη της Ακαδημίας Κοριτσιών είπε: “Ήδη κάποιες παίκτριες πήραν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα φέτος και ενόψει της επόμενης σεζόν αρκετές θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Γενικά η Ακαδημία Κοριτσιών ανεβαίνει επίπεδο, είναι σε καλούς ρυθμούς. Η ηλικία Κ15 που φέτος τερμάτισε στην 3η θέση έχει και αυτή μία καλή βάση και μέλλον. Θεωρώ πως και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και δίνεται έμφαση στο γυναικείο ποδόσφαιρο από την ΟΜΟΝΟΙΑ και θεωρώ πως ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο”.

Η ομάδα Κ18 Κοριτσιών τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και απολογισμό 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέτυχε 55 τέρματα και δέχθηκε 8.