Η Ναταλία Ευαγγελίδου στην WOW SPORTS 

Η Ναταλία Ευαγγελίδου στην WOW SPORTS 

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Ναταλία Ευαγγελίδου ανακοίνωσε η WOW SPORTS, με την εταιρεία να αναλαμβάνει ουσιαστικά το κομμάτι της προβολής της πρωταθλήτριας μας, όπως επίσης και την προσθήκη της στο χορηγικό πρόγραμμα αθλητών για εξεύρεση χορηγών.

Ως γνωστόν η Κύπρια αθλήτρια είναι κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ τόσο στα 800 όσο και στα 1500 μέτρα και αποτελεί εκ των κορυφαίων αθλητών σε δρόμους ημιαντοχής.

Η Ναταλία Ευαγγελίδου ανέφερε τα εξής σχετικά με την πιο πάνω εξέλιξη: «Ως αθλήτρια είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους εξειδικευμένους στο κομμάτι εύρεσης χορηγών και προβολής, καθώς ήταν κάτι που χρειαζόταν να σπαταλήσω αρκετή ενέργεια τα προηγούμενα χρόνια, ασχολούμενη με αυτό. Πλέον επικεντρώνομαι αποκλειστικά στους στόχους μου αθλητικά, έχοντας τον πήχη ψηλά και σε γνώριμα λημέρια μετά και την επιστροφή μου στην Κύπρο.»

Η CEO της WOW B.D.A και WOW SPORTS, κα Εύα Πούρκου εμφανώς ικανοποιημένη δήλωσε: «Η Ναταλία Ευαγγελίδου είναι μια κύπρια ταλαντούχα αθλήτρια με κύρος και πολλούς στόχους ενώ είναι η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της WOW SPORTS. Είναι σημαντικό αθλήτριες να παίρνουν επίσης την προβολή που τους αξίζει αλλά και να δίνεται αντίστοιχα η σημασία που χρειάζεται ώστε με την βοήθεια μας ως WOW SPORTS να διαπρέψουν στον τομέα του αθλητισμού. Η Ναταλία ως νέα αθλήτρια είναι επίσης παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο και βρισκόμαστε όλη η ομάδα δίπλα της. Είμαστε έτοιμοι σαν οργανισμός να στηρίξουμε τόσο εμείς όσο και οι εταιρείες που βρίσκονται στο χορηγικό μας πρόγραμμα, αθλήτριες όπως η Ναταλία Ευαγγελίδου. Καλωσόρισες Ναταλία!».

Η WOW SPORTS ως το πρώτο Sports Development Agency με βάση την Κύπρο έχει ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Περισσότερα https://wowbdgroup.com/wow-sports.