Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε τους κορυφαίους (βίντεο/φώτος)

Close
Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε τους κορυφαίους (βίντεο/φώτος)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσε τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, την Ετήσια Τελετή Βράβευσης των Αθλητών/τριών της.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, μετά από έγκριση του Υπουργείου Υγείας και τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πανδημία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έντιμος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐας, ο Δήμαρχος Λατσιών, κ. Χρίστος Πιτταράς, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, ο Γενικός Διευθυντής της VITEX Ελλάδος, κ. Μάκης Κολέτσης, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alexander College, κ. Νικόδημος Λοΐζου και πλειάδα εκλεκτών προσκεκλημένων.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Γεωργίου, συγχάρηκε τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Υπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρούσος, εξήγγειλε πρόγραμμα με 773 χορηγίες αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου και αναφέρθηκε  στις δράσεις του Υπουργείου Μεταφορών για την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, συγχάρηκε την Ομοσπονδία για την πρόοδο που σημειώνει η ποδηλασία, καθώς επίσης και τους/τις αθλητές/τριες για την προσπάθειά τους, ενώ σε παρέμβαση του στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022 θα είναι αναβαθμισμένος.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, απεύθυνε τα συγχαρητήριά του σε όλους/ες τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους, τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, και εξέφρασε τη στήριξη της ΚΟΕ  προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, συγχάρηκε τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους και διαβεβαίωσε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον κυπριακό αθλητισμό και την ποδηλασία.

Κατά την Τελετή Βράβευσης τιμήθηκαν όλοι/ες οι αθλητές/τριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2021.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν για την στήριξη και προσφορά προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας στους: Έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐα, ΟΠΑΠ Κύπρου, Εταιρεία Αφοι Α. & Π. Αντρέου- VITEX, Alexander College και Wolt.

Τέλος, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν, επίσης, στους/στις αθλητές/τριες που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες,  σε αθλητές που ξεχώρισαν για το ήθος τους και σε ξένους/ες διεθνείς αθλητές/τριες που ζουν και προπονούνται στην Κύπρο.

asgqe