Το... σήκωσε το Ευρωπαϊκό! (φώτος)

Close
Το... σήκωσε το Ευρωπαϊκό! (φώτος)

Τον τίτλο του στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Αντρών διατήρησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αφού επικράτησε και στο δεύτερο μεταξύ τους παιγνίδι -επί του βασικού του αντιπάλου στο φετινό πρωτάθλημα- το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με 39 -25.

Το παιγνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο εκεί όπου οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου τα έδωσαν όλα για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη αλλά βρήκαν απέναντι τους μία πολύ ισχυρή και ώριμη ομάδα όπως είναι αυτή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, η οποία πήρε αυτό που ζητούσε προηγούμενη, στο σημαντικό πρώτο μέρος με 16-12.

Από εκεί και πέρα μίλησε η εμπειρία αλλά και η κλάση των παικτών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου οι οποίοι παίζοντας και αποδεικνύοντας γιατί είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, πέτυχαν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από μία σπουδαία και σημαντικότατη νίκη η οποία μάλιστα το οδήγησε στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου διατηρώντας τα σκήπτρα σε ένα πραγματικά «δικό» του άθλημα τα τελευταία χρόνια.

Η απόλυτη επικράτηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ήταν απόλυτα δίκαιη αφού παρουσίασε την πληρέστερη για ακόμη μία χρονιά ομάδα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο ακόμη ενός Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A    Πανεπιστημιακές ομάδες 
    Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Ισοπαλίες     Τέρματα     Βαθμοί
1.        ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    3    3    0    0    100-68    6
2.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    3    1    2    0    95-102    2
3.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    2    0    2    0    55-80    0