Κορωνίδης στο kerkida: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα συνεχίσω να τα δίνω όλα"

Κορωνίδης στο kerkida: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα συνεχίσω να τα δίνω όλα"

Ο "αειθαλής", Άρης Κορωνίδης, επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα της ΑΕΚ για ακόμη ένα χρόνο. Η ιστοσελίδα μας, μετά το γεγονός αυτό, επικοινώνησε με τον πολύπειρο γκαρντ για τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση.

"Eιμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τόσο ο Ανδρέας Λευκαρίτης, ο Βασίλης Σελλάς, όσο και οι προπονητές μου."

"Για κάποιες συγκυρίες χάσαμε και τους δύο τίτλους, και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί την νέα σεζόν να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω. Θα τα δίνω όλα ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της."

Για το αν θα είναι και με την νέα σεζόν ξανά προπονητής με την ΑΕΚ Κ18: "Ναι θα είμαι και του χρόνου εκεί. Φέτος κάναμε ένα βήμα μπροστά, αν και όλα τα παιδιά ήταν μικρότερα ηλικιακά. Αυτοσκοπός δεν είναι μόνο να παίζουμε καλά, αλλά και να κτίσουμε κάποιες βάσεις ώστε σε λίγα χρόνια κάποιοι να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα."

Ένα μήνυμα στον κόσμο: "Μπορώ να πω ότι μας στήριξε και τον θέλουμε ξανά κοντά μας. Εμείς προσπαθούσαμε για τα πάντα, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Παίζουμε με άλλη ενέργεια όταν είναι δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε φέτος να τους δώσουμε ότι δεν τους δώσαμε πέρσι"

Κωνσταντίνος Κούλας