Ανακοίνωση από την Πετρολίνα ΑΕΚ για τα εισιτήρια του 2ου τελικού κόντρα στον Κεραυνό στο "Κίτιον". Η Διοίκηση των "κιτρινοπρασίνων" θα επιχορηγήσει την τιμή του εισιτηρίου ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα.
Η ανακοίνωση:
Η σειρά των τελικών της ΟΠΑΠ Basket League μεταφέρεται στο Κίτιον και στον δεύτερο τελικό, η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται τον Κεραυνό (Τετάρτη 10/05, 19:30). Μετά την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο τελικό η ομάδα μας προηγείται με 1-0 στις νίκες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας για να φτάσει στην δεύτερη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Σύμμαχος στην προσπάθεια για το πιο αποφασιστικό βήμα κατάκτησης του τίτλου θα πρέπει να είναι ο κόσμος. Τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές μας καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και με την δυναμική του παρουσία να… σπρώξει την ομάδα σε ακόμη μία νίκη.
Η διοίκηση της Πετρολίνα ΑΕΚ αποφάσισε να επιχορηγήσει την τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος 5 ευρώ) και να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει δωρεάν την αναμέτρηση.