Σιζόπουλος στο kerkida: “Μας άξιζε/Οι Κύπριοι είναι πρωταγωνιστές και για αυτό τα γήπεδο γεμίζουν”

Σιζόπουλος στο kerkida: “Μας άξιζε/Οι Κύπριοι είναι πρωταγωνιστές και για αυτό τα γήπεδο γεμίζουν”

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Ανδρέας Σιζόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος χθες στον Στρόβολο…

Τα όσα μας ανέφερε:

"Πολύ καλή σειρά για τον κόσμο, με εναλλαγές συναισθημάτων, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν και το αποδείξαμε και σήμερα στον 5ο τελικό. Ήμασταν οικογένεια και σταθήκαμε στο ύψος μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε. Κάθε τίτλος έχει την ιδιαιτερότητά του". 

"Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο στα παιδιά που δεν ήταν μαζί μας σήμερα λόγω τραυματισμών, τον Αντρέα Χριστοδούλου, τον Άρη Κορωνίδη και τον Σνάιτερ. Επίσης το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο μας και στη διοίκηση μας και στους υπόλοιπους παίκτες. Τα τελευταία 10 χρόνια η ΑΕΚ πέτυχε πολλά πράγματα περισσότερα από όλες τις ομάδες στην Κύπρο και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί”.

"Το μπάσκετ πρέπει να ξαναζήσει τα μεγαλεία των προηγούμενων χρόνων. Έχει αρχίσει ο κόσμος και έρχεται στο γήπεδο με την μείωση των ξένων γιατί πολύ Κύπριοι είναι οι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους και έτσι όπως βλέπεις είναι γεμάτα τα γήπεδα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό"

Αντρέας Ροκόπος